Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag:
8.30-12.00 uur en 12.45-14.45 uur

Woensdag:
8.30-12.30 uur

Protocol Sociale Media

De facebookpagina van Obs De Fonkel is voor ouders en familie/vrienden van school bedoeld.
De pagina is openbaar en dus door iedereen te lezen en te zien.
Lees hier verder.

OBS De Fonkel

Een fonkel is volgens het woordenboek ‘levendig glanzen’. Je kunt fonkels bij iemand in de ogen zien als iemand met passie en liefde over iets praat.

Wij willen dat al onze leerlingen fonkelen! Nu, maar ook in de toekomst. Natuurlijk willen wij ook dat de juffen en meesters met fonkels in de ogen les geven!
En ook de ouders wensen wij fonkels in de ogen toe, als ze zien dat hun kind zich als persoon ontwikkelt.

Daarom past ‘de Fonkel’ zo goed bij onze school en is het een uitdaging voor ons allemaal om steeds weer te streven naar Fonkel-momentjes!

OBS de Fonkel heette tot juli 2017 ‘obs Gesworen Hoek’. Die naam hebben we bijna 34 jaar met trots gedragen en wordt in de volksmond ook nog gebruikt.

Onze school staat in de wijk Gesworen Hoek, maar heeft ook leerlingen vanuit de wijk Huibeven (D- en G- wijk), de Kruidenbuurt en zelfs vanuit andere wijken in Tilburg.

Wij zijn een openbare school (OBS = Openbare Basis School). Dat wil zeggen dat alle kinderen, met alle denkbare achtergronden, bij ons welkom zijn. Samen vormen we een gemeenschap van leerlingen en ouders die de diversiteit van onze maatschappij weerspiegelt.

Als u informatie wilt over het aanmelden van uw kind, klik dan op het logo.